Δωρεάν ιστοσελίδα γάμου

Πρωτοτυπήστε με τη δική σας μοναδική ιστοσελίδα γάμου που θα σας συνοδεύει σε όλο το ταξίδι της προετοιμασίας για το πιό ευτυχισμένο γεγονός της ζωής σας.

Δωρεάν ιστοσελίδα γάμου

Η ιστοσελίδα γάμου είναι η καινούρια τάση που ακολουθούν οι μελλόνυμφοι, σχεδιασμένη να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού και των καλεσμένων τους. Μπορείτε ακόμα και να απόφύγετε την αποστολή προσκλητηρίων, στέλνοντας με ηλεκτρονικό μήνυμα το σύνδεσμο του ιστοτόπου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

site γάμου header

Μια αντίστροφη μέτρηση που θα υπενθυμίζει σε όλους την ακριβή ημερομηνία της πιό όμορφης ημέρας της ζωής σας και οι καλεσμένοι θα έχουν ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, για την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο τέλεσης του μυστηρίου και της δεξίωσης. Ακόμα και οδηγίες για το πως θα φτάσουν εκεί με τη βοήθεια χάρτη.

site γάμου αντίστροφη μέτρηση

Με την ιστοσελίδα σας θα μπορείτε να πείτε στους καλεσμένους την ιστορία σας ή να δώσετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εσάς και τους κουμπάρους σας. Μπορείτε επίσης να υποδείξετε με ένα κομψό τρόπο μια λίστα γάμου ή ένα λογαριασμό τραπέζης βοηθώντας τους καλεσμένους να επιλέξουν ένα δώρο χρήσιμο για εσάς.

site γάμου δώρα

Οι καλεσμένοι σας, επικοινωνούν μέσω μιας φόρμας (RSVP) για να επιβεβαιώσουν εάν θα παραβρεθούν η όχι στη δεξίωση ώστε να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής, αφού όλες οι πληροφορίες για όσους αποδεχτούν την πρόσκλησή σας θα βρίσκονται έγκαιρα συγκεντρωμένες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

site γάμου RSVP

Πρωτοτυπήστε λοιπόν με μια σελίδα γάμου που θα σας συνοδεύει σε όλο το ταξίδι της προετοιμασίας για το πιό ευτυχισμένο γεγονός της ζωής σας. Είναι κάτι που θα το εκτιμήσετε και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας.

Ένα δώρο αξίας 400 €, μόνο από το Marta events.

Spread the love
"MARTA events" Οργάνωση Εκδηλώσεων